onsdag 2 juli 2014

Make up från Palina

Nu finns Palina Make up hos oss på Salongen.

Palina är en svensk, hudvänlig, professionell makeup.

Med sina svenska rötter har Palina alla de egenskaper som nordiska kunder kräver. Deras erfarenhet inom skönhetsvård är gedigen och efter många års arbete har de äntligen fått fram en makeup-serie som passar även de mest kräsna.

Palina - utan kompromisser!

All makeup som bär Palinas namn är skonsam för din hud. Det innebär att produkterna är fria från mineraloljor, alkohol, tilltäppande- och irriterande ingredienser.

Grundaren till Palina är Lina Ivarsson, makeup-artist med 13 års erfarenhet. Lina har kombinerat olika makeup-uppdrag med att driva butiksverksamhet och skönhetssalong. Linas brinnande intresse för hudhälsa, gjorde att hon började se sig om efter ett hudvänligare alternativ än de sminkmärken hon tidigare kommit i kontakt med. Sökandet pågick länge, men ingenstans fanns de produkter som uppfyllde Linas högt uppställda krav.
Lina ville ha det bästa av alla världar - och skapade Palina!
Palinas makeup låter huden andas, och sitter på plats hela dagen. Tack vare hög kvalitet på pigmenten och produkternas övriga ingredienser, krävs minimal insats för att få ett proffsigt resultat! Palina har ett brett sortiment, med stort utbud av färger för både vardag och fest. Vi har fokus på hög kvalitet, brett utbud och hudhälsa. Palinas hudvänliga produkter tillfredsställer såväl hudterapeuten, makeup-artisten och den kräsne konsumenten. Dessutom till bra priser så att du kan unna dig många av våra härliga färger. Vårt mål är att göra världens bästa makeup-produkter och göra dem tillgängliga för alla tack vare attraktiv prissättning. 
Välkommen till Palinas underbara värld!