BEHANDLINGAR

Hår
Vi erbjuder allt inom hår och hårvård. Kolla in vår prislista för att få en bra överblick.

Make Up 
Ett bra komplement till din stora dag då du gifter dig. Eller varför inte prova på en dags-make för att få tips och tricks för just ditt ansikte. Bokar du tiden mot helgen kan du ju vara redo för kvällen ute.

Nagelvård
Hos Joanna kan du fixa dina naglar. Här finns inga gränser, hon kan allt. Gelé är det material som arbetas med.


Fillers och botox
Virginia, som är vår leg. SSK, jobbar med det bästa på marknaden.  Restylane, Juvéderm och Teosyal är de fillers hon valt. När det gäller botox så är det märket Vistabel.

LPG - Lipomassage
Naturlig teknik för fettreducering och kroppsskulptering.
Med lipomassage bearbetas djup fettvävnad som inte försvinner med annan behandling. Det är Virginia som utför denna behandling.

IPL
IPL är en intensiv ljuspuls som passerar det yttersta hudlagret och påverkar samt reducerar små, fina kärl i ansiktet, små ärr från acne, rodnader, rosacea, solskadad hud, åldersförändringar, pigmenteringar, samt grova porer. Hudens nybildning till kollagen stimuleras och hudens åldrande motverkas därmed. Huden får en jämnare ton och ger ett jämnare och slätare intryck. Används även för att ta bort oönskad hårväxt. Utförs av leg. SSK Virginia.Ytliga blodkärl
Även kallat sklerosering där de ytliga blodkärlen tas bort genom injicering av ett verksamt ämne. Utförs av leg. SSK Virginia.